Тернопільський вбивця переховувався в Івано-Франківську


21-річний тернополянин вбив свого гостя, а труп намагався спалити, коли не вийшло – закопав. Потім чоловік із сім’єю втік в Івано-Франківськ.

Як розповів заступник начальника УМВС України в Тернопільській області Василь Левицький, вбивство сталося у сільському будинку, де підозрюваний мешкав з сім‘єю своєї співжителькою. До них зайшов в гості 31-річний хмелівчанин,  пише  Доба.

Господарі покликали його за стіл. Конфлікт стався за чаркуванням. Зі слів підозрюваного, гість начебто, сказав щось погане про його співжительку.

За це спочатку кулаками отримав стусанів, відтак у рух пішла металева труба. Побитого хмелівчанина викинули з помешкання надвір.

Бачили, що той не подає ознак життя, але вирішили не втручатися у чоловічі розбірки. Чоловік відволік тіло вбитого на селянські городи, там спробував спалити його.

Облив пальним, проте зітлів лише одяг. Вирішив закопати труп, але був п’яний, тому викопати глибоку яму не зміг. Наступного дня разом із сім’єю втік в сусідню область, де переховувався в орендованій квартирі. Тим часом в селі знайшли труп.

"Повідомлення у місцевий райвідділ надійшло від сільського голови, – розповів заступник начальника Теребовлянського райвідділу внутрішніх справ Анатолій Стельмащук. – Провівши подворовий обхід, опитавши можливих свідків злочину, уже наступного дня міліціонери встановили особу, причетну до скоєння жорстокого вбивства".

Злочинець переховувався, міліціонери розшукували його декілька днів.