Тернополянин вкрав з франківської аптеки тонометр


До Івано-Франківського відділу поліції звернулася 23-річна місцева мешканка з повідомленням про те, що з приміщення аптеки, де вона працює, невідома особа викрала тонометр вартістю близько 600 гривень.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами та завдяки відеоінформації з камер нагляду правооохронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 27-річний уродженець Тернопільської області, який тимчасово проживає у Івано-Франківську, пише прес-служба обласного управління Нацполіції.

Як виявилось, чоловік уже був судимий за скоєння майнових злочинів.

Правоохоронці з’ясували, що зловмисник, зайшовши до аптеки, роздивився товар та дочекавшись моменту, коли фармацевт відволіклясь на обслуговування інших клієнтів, непомітно поцупив тонометер та залишив місце події.

У скоєному підозрюваний зізнався та розповів, що крадений товар продав випадковому перехожому за 100 гривень, а виручені кошти потратив на власні потреби.

За цим фактом слідчими місцевого відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває слідство.