Терористи вбили чоловіка і захопили в полон двох офіцерів міліції


Двоє офіцерів міліції потрапили в полон до терористів і були піддані тортурам, ще один їхній товариш убитий.

Як повідомляє маріупольський сайт 0629, про це розповів начальник ГУМВС України в Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

15 червня 2015 року на службу не вийшли два співробітники ДАІ в Донецькій області – підполковник міліції Віталій Балбек і майор міліції Олексій Кобзар. Цього ж дня до міліції звернулися за допомогою дружини зниклих.

В ході пошукових заходів було встановлено, що до офіцерів звернувся їхній знайомий Герман Сальников, 1972 року народження, донеччанин, який після окупації проживав у Києві і працював у фіскальній службі України. Чоловік попросив разом з ним зустріти на одному з українських блокпостів його дружину, яка їхала з Донецька, щоб передати дитину на канікули.

«Дорогою офіцери заблукали і наткнулися на бойовиків. На місці був убитий Герман Сальников і поранений в ногу Олексій Кобзар. Потім офіцери були посаджені в яму, їх піддавали побиттю і приниженням. Ось така правда про «добровільний переході» наших співробітників на «службу до правоохоронних органів республіки», – зазначив керівник главку міліції.

Раніше бойовики розповсюдили інформацію про те, що нібито двоє співробітників міліції, які працювали в Маріуполі, виявили бажання працювати на «ДНР».