Тлумацька районна лікарня отримала нове обладнання


Нове медичне обладнання для роботи в операційній кімнаті вартістю понад двадцять тисяч гривень отримала Тлумацька центральна районна лікарня від ТзОВ «НК Прикарпаття».

Його для лікувального закладу передали директор ТзОВ «НК Прикарпаття» Андрій Дольний, голова райдержадміністрації Володимир Габурак та голова районної ради Михайло Вишневський. 

Представники влади району подякували директору підприємства за подарунок та відзначили, що це обладнання покращить лікування жителів Тлумаччини. А головний лікар Тлумацької центральної районної лікарні Іван Бойчук від себе особисто та від імені медпрацівників висловив щиру подяку Андрію Дольному, Володимиру Габураку, Михайлу Вишневському за сприяння у забезпеченні лікарні сучасними приладами. Таку допомогу лікувальний заклад від ТзОВ «НК Прикарпаття» отримує вже не вперше. Минулого разу нове обладнання отримали фельдшерсько-акушерські пункти та лікарські амбулаторії населених пунктів району.

Слід зазначити, що ТзОВ «НК Прикарпаття» здійснює свою діяльність на території Братишівської сільської ради. Основним видом діяльності товариства є геологічне вивчення та видобуток вапняків.