Топ-10 найкращих подарунків для коханої: поради від прайс.юа


Жінки, незалежно від їх віку, люблять подарунки до будь-яких свят. Радувати кохану можна навіть без приводу, даруючи квіти, цукерки, інші приємні дрібнички. Сучасний сервіс дозволяє обрати в інтернет-магазинах безліч цікавих і корисних для дівчат і жінок речей. Головне, знати, що саме хоче жінка, у чому має потребу.

Чоловіки можуть розгубитися в морі пропозицій. На сайті price.ua вони знайдуть найпопулярніші подарунки для коханої, що входять у топ-10 улюблених презентів жінок. Різні інтернет-магазини України саме на цьому порталі розміщують інформацію про свій товар, і покупцю буде легко зорієнтуватися у виборі.

Який подарунок обрати для коханої?

Жінки – непередбачувані та різні. Одні люблять дорогі презенти, а інші будуть раді символічному подарунку, вашій увазі й турботі. Пропонуємо вам ТОП-10 подарунків для коханої, що за даними прас.юа є найбільш бажаними для жінок:

1. На першому місці, звісно, ювелірні прикраси. Перстень або каблучка, кольє або ланцюжок, сережки чи інша прикраса неодмінно утворять на обличчі вашої дами посмішку щастя. Привабливо виглядатиме на руці золотий браслет Рембро 35601, який можна придбати за 45 дол.

2. Подарунковий сертифікат онлайн-магазину або в салон краси. Дівчина сама обере для себе подарунок на свій смак.

3. Модні електронні гаджети – серед найпопулярніших подарунків для коханої. Придбайте для неї мобільний телефон, ноутбук, електронну книгу, навушники або незвичайну флешку у вигляді сувеніру. Наприклад, гарний варіант презента - смартфон Samsung Galaxy J5 SM-J500H White на дві SIM-карти, коштує він від 207 дол.

4. Подарунок для краси: набір для манікюру чи педикюру, стайлер для створення зачісок, набір косметики чи парфумів, інше.

5. Приємний сюрприз для доброї господині: мультиварка, блендер, посудомийна машина, робот-пилосос або йогуртниця Moulinex YG 2301 - для тих, хто турбується про здорове харчування. Вона коштує близько 62 дол.

6. Комплект вишуканої білизни – такий подарунок підходить для дружини чи коханої дівчини, з якою ви маєте близькі стосунки.

7. Сувеніри різного виду, фоторамки та фотоальбоми.  Онлайн-вібір таких недорогих за ціною презентів дуже широкий.

8. М`яка іграшка. Жінки зазвичай радіють такому подарунку, адже він повертає до приємних спогадів про дитинство, радує погляд.

9. Подорож на море. Придбана путівка або квитки до омріяної країни, заброньований готель на двох буде приємним сюрпризом для вашої коханої.

10. У десятку кращих подарунків для коханої, безперечно, входять і квіти. Буде це скромний букетик чи шикарний кошик троянд – вирішувати вам.

Даруйте презент з любов’ю

Які б подарунки для коханої ви не обрали, обов’язково супроводжуйте їх з найкращими словами побажань. Жінка обожнює, коли їй говорять красиві слова та компліменти. Вони не будуть зайвими, скільки б не коштував презент.

Створіть приємну атмосферу до свята – Дня народження коханої, 8 березня чи іншої події. Можливо це буде вечір при свічках удома, а може ви запросите жінку до ресторану, театру, чи просто на прогулянку і там подаруєте їй подарунок. Головне, щоб її очі засяяли вдячністю й щастям. Це найбільша радість для чоловіка, який по-справжньому кохає.