ТОП-5 причин неправильного харчування в офісах


Офісне життя, на відмінну від особистого часу, розписано похвилинно, крім того може бути навантажене терміновими незапланованими завданнями, тому у співробітників не завжди є час для повноцінного та здорового обіду.

Причин для цього багато, а наслідків ще більше: від погіршення ефективності роботи до проблем зі здоров’ям.

Для того, щоб знати всі тонкощі «неправильного» офісного харчування і підготуватись до їх вирішення, пропонуємо ознайомитись із ТОП-5 проблем, через які співробітники не можуть повноцінно і корисно харчуватись в офісах.

1. Недостатньо часу.

Наявність великого списку важливих справ, які потрібно зробити протягом дня, відволікає від думки про повноцінну обідню перерву. У результаті це призводить до вживання фастфуду або перебиванню апетиту солодощами, що негативно впливає на фігуру і здоров’я в цілому.

2. Невигідне розташування офісу.

До найближчих кафе потрібно довго їхати. Це, у свою чергу, призводить до того, що працівник більшість часу своєї перерви витрачає на те, щоб доїхати і дуже швидко хоч щось з’їсти. На жаль, не завжди «общепит» може забезпечити корисною їжею, а деякі просто не по кишені.

3. Відсутнісь корпоративної їдальні.

Без належної кімнати для обіду, співробітники часто обідають на робочому місці, що може відволікати від робочого процесу колег. Або ж працівники бігають у найближчі кафе і витрачають на це багато часу: через це про налаштування на післяобідню роботу уже не йдеться.

4. Банально забули приготувати їжу вдома.

Як не дивно, ця проблема є не менш актуальною, ніж уже зазначенні. Коли ви поспішаючи, забуваєте приготувати обід на роботу, це означає, що вам доведеться витрачати кошти на обід в кафе чи їсти фастфуд. Погодьтесь, не найприємніша ситуація, якщо вона не заплановона.

5. Сезонність.

Наближається літо, а це означає, що їжа буде швидпо псуватись без надійного і відповідного зберігання. Адже не в усіх офісах є холодильники.

Джерело