ТОВ «СТЕК» нехтує розпорядженням заступника міського голови Івано-Франківська


Вересень в Івано-Франківську видався доволі холодним. Не обіцяють синоптики підвищення температурного режиму і на жовтень.

Значне зниження температури не залишилось поза увагою міської влади. Минулого тижня заступник Івано-Франківського міського голови Зіновій Фітель підписав розпорядження про початок опалювального сезону з 1 жовтня в закладах освіти та охорони здоров’я. Та не всі заклади соціальної сфери Івано-Франківська будуть з теплом.

Як повідомив кореспонденту «Бліц-Інфо» заступник директора з виробництва та транспортування теплової енергії ТзОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» Сергій Мельник, увімкнення тепла з першого жовтня не буде.

«Справа в тому, що технічно ми не можемо подати тепло до окремої будівлі. Тільки на весь наш тепловий район. Тобто, це школи, садочки й житлові будинки в тому числі. Розділити їх не можна. Якби в нас була окрема мала котельня, то була б можливість подавати тепло на окремі об’єкти.  Але в нас це неможливо», - пояснив Сергій Петрович.

За словами пана Мельника, зараз «СТЕК» очікує розпорядження міської влади щодо про початок опалювального сезону на всі сфери.

«І вже тоді запустимося. Ми й зараз готові розпочати подачу тепла в будь-який момент, адже підготовлені до початку опалювального сезону на 99,9%», - зауважив Сергій Мельник.