Трампліни в Надвірній хочуть продати?


На Прикарпатті багато рекреаційно-спортивних баз. Тут спортсмени мають змогу в екологічно-чистих умовах готуватися до змагань.

Проте скоро на один такий об'єкт на Прикарпатті може стати менше. Про це в мережі Фейсбук написав Михайло Андрійович.

"Новообрана влада Надвірнянщини має всі шанси увійти в історію як найбільш заощадлива. На одних лише педагогічних працівниках спробували заощадити 1 200 000 гривень - та виявилося, що зроблено це було в супереч чинному законодавству.
Наступним кроком можновладців, ймовірно, стане повна "ліквідація" ТРАМПЛІНУ! В один час цей об'єкт був гордістю міста - один з трьох трамплінів в Україні - після Ворохти та Славського! Нині тренерський колектив цієї унікальної спортивної установи по вказівці високопосадовців відправляється на "біржу... праці"! Зрозуміло, що припиняють свою діяльність відповідні секції зі стрибків з трампліну. Вних, до речі, займалося кілька десятків підлітків та юнаків. Це при тім, що приміщення добрий десяток років відімкненні від електропостачання. Батьки вихованців спортивної школи першими "вдарили в дзвін". Ними підготовлене відповідне звернення в правоохоронні органи. Справа в тім, що даний об'єкт є ласим шматком для бажаючих придбати 2-3 гектари землі в рекреаційній зоні, які відведені під тренувально-спортивну базу. 
Саме за цю землю змагаються місцеві олігархи роками - та лише нині новообрана районна влада легко пішла на зустріч "грошовим мішкам", - написав Андрійович.