Три прикарпатські підприємства перемогли у рейтингу «Сумлінні платники податків -2015»


Рішенням Вищої рейтингової комісії визначено переможців V Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків -2015», що проводиться Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України» з метою відзначення кращих здобутків платників податків та створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою і бізнесом.

Цього року до участі у Рейтингу за підсумками діяльності у 2015 році подали заявки 708 підприємств - платників податків зі всієї Україні. В другий тур вийшло 157 лауреатів. Переможцями Рейтингу стали 40 українських підприємств, серед яких і три з Івано-Франківщини:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Штерн Агро» ( с. Грушка, Тлумацький р-н)  у номінації  «Сумлінний платник податків у аграрній галузі»

Приватне підприємство «Медсервіс» (м. Івано-Франківськ) у номінації «Сумлінний платник податків у галузі охорони здоров’я та соціальної допомоги»

Товариство з обмеженою відповідальністю «Західнадрасервіс» (смт. Богородчани) у номінації «Сумлінний платник податків у галузі промисловості»

Переможці набрали максимальну кількість балів за показниками: співвідношення суми сплаченого податку на прибуток від отриманих доходів, повнота та своєчасність сплати податків, податкова дисципліна, рівень середньої заробітної плати на підприємстві, кількість робочих місць та участь підприємств у реалізації соціальних програм і проектів.

Урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків - 2015» відбудеться 25 листопада у м. Києві. Інформує прес-служба Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.