Три снаряди, які у Калуш прислали службою доставки “Ін-Тайм”, були відправлені з Мелітополя


Працівники калуського відділення національної служби доставки "Ін-Тайм" виявили учора в одній із посилок три снаряди. Правоохоронці, які негайно прибули на виклик, після попередньої експертизи констатували: вони не становлять загрози і не є вибухонебезпечними.

Як з'ясували "Вікна", небезпечний вантаж був відправлений ще у 2013 році.

Керівник калуського відділення служби доставки “Ін-Тайм” Олексій Бойчук повідомив “Вікнам”, що до сьогоднішніх подій на Донбасі посилка навряд чи має стосунок, хоча і була відправлена із території, близької до зони АТО, — Мелітополя Запорізької області.

— Посилка була відправлена ще у 2013 році і лежала у нас на складі. Оскільки по неї досі ніхто не прийшов, ми маємо прово при проведенні інвентаризації відкрити її та утилізувати. Учора цю посилку розпакували і виявили три снаряди. Фактично це були болванки без бойових головок, але працівники служби негайно викликали міліцію, — каже Олексій Бойчук. — Оперативники, до речі, приїхали дуже швидко і зробили все професійно. Вміст посилки у нас вилучили.

Експерти встановили, що всі три снаряди вибухонебезпечними не є.

У коментарі ”Вікнам” заступник начальника Калуського міськвідділу УМВС Ярослав Серман повідомив, що снаряди не є бойовими.

— Наразі встановлюємо адресата посилки. Триває слідство. Але наголошую: ці снаряди у такому вигляді вибухнути не могли, — каже правоохоронець.