Три вчительки з Прикарпаття позмагаються за 250 тисяч гривень і поїздку в Дубай


Престижна премія Global Teacher Prize Ukraine оголосила ТОП-50 фіналістів конкурсу.

Global Teacher Prize Ukraine — це щорічна національна премія для вчителів — агентів освітянських змін. Її покликання — відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні. 

Цього року переможець отримає 250 тисяч гривень, 1 рік безкоштовного навчання від «Освіторії», поїде в березні 2019 року на Global Education & Skills Forum 2019 у Дубай, де познайомиться з найкращими вчителями світу та відомими людьми, що переймаються освітою.

Потрапили у півсотню найкращих освітян і три вчительки з Прикарпаття, пише Бліц-Інфо з посиланням на Освіторія.

Грицишин Марія — Українська література; Івано-Франківськ; Українська гімназія № 1

Ладовська Наталія — Вчитель початкових класів, Математика (початкова школа), Українська мова (письмо та читання) (початкова школа); Калуш, Івано-Франківська область; Калуська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №7

Пирин Галина — Англійська мова, Німецька мова; Долина, Івано-Франківська область; Районний методичний кабінет управління освіти, молоді та спорту Долинської райдержадміністрації, Прикарпатський лісогосподарський коледж (сумісництво)

31 серпня стануть відомі імена ТОП-10 вчителів країни. Вони зберуться у вересні в асесмент-центрі у Львові. Тут на них чекатимуть нові знайомства, робота в командах, розваги та презентації, під час яких члени журі оберуть переможця.