Творці "Гри престолів" розповіли про фінал останнього сезону


Керівництво американського телеканалу НВО розповіло, що в ході останнього сезону "Гри престолів" всі герої "гинуть один за одним".

Про це пише Укрінформ з посиланням на Variety

«Це був дійсно потужний момент в нашому житті і кар'єрі. Ніхто з акторів не бачив сценарію до цього і по мірі прочитання вони розуміли, що їх персонажі гинуть один за іншим», — заявила старший віце-президент телеканалу Франческа Орсі.

Вона також додала, що по завершенню читання сценарію всі присутні зі сльозами на очах аплодували стоячи протягом 15 хвилин.

Раніше творці "Гри престолів" офіційно повідомили, що 8 сезон вийде на телеекрани 2019 року, але точної дати на сайті телекомпанії НВО не оприлюднювали. Як відомо, у восьмому і вже останньому сезоні "Гри престолів" буде найменша кількість епізодів за всю історію серіалу – лише шість.

Як повідомлялося, в основу серіалу "Гра престолів" лягли романи саги "Пісня Льоду і Полум'я" Джорджа Р.Р.Мартіна, які він публікує з 1996 року. Події роману розвиваються навколо політичних і не тільки інтриг у боротьбі за владу над вигаданим континентом Вестерос. І правитиме той, хто посяде Залізний трон.

Однак події серіалу, який виходить на каналі HBO з 2011 року, вже обігнали сюжетні лінії змальовані в книгах. Тому сюжети шостого, сьомого та восьмого (останнього) сезону базуються на чорнових варіантах книг, які ще не вийшли, консультаціях Мартіна і сюжетних напрацюваннях авторів "Гри престолів".