Тягнибок приїхав на звіт міського голови Франківська


Олег Тягнибок взяв участь у публічному звіті міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа про рік діяльності на посаді.

Обрані від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" міські голови, депутати місцевих рад мають бути відкритими та вести постійний діалог із громадою. Це - обов'язок, за дотриманням якого ми підходимо надзвичайно ретельно.

На цьому 20 листопада 2016 року наголосив Голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок у м. Івано-Франківську. Очільник націоналістів взяв участь у публічному звіті перед громадою міського голови, свободівця Руслана Марцінківа про рік діяльності на посаді.

"Ідейність, жертовність та дисциплінованість стали тими засадничими рисами, які дозволили свободівцям спільно з мільйонами українських громадян дати рішучу відсіч режиму Януковича. Сьогодні ж нашим завданням є розбудова Української держави на цінностях Революції Гідності, протидія посяганням уже сьогоднішньої влади відійти від цих постулатів й розвиток місцевих громад, адже націоналісти чисельно представлені в органах місцевого самоврядування різного рівня рад", - зауважив Олег Тягнибок, наголосивши, - "Ми відкриті у своїй роботі, вимагаємо постійного, активного діалогу з громадою. Щиро сподіваюсь, що наші перші кроки були успішними й та довіра, яку ми отримали від суспільства, буде сповна виправдана".

Як відзначив Олег Тягнибок, за результатами місцевих виборів ВО "Свобода" отримала майже дві тисячі депутатів місцевих рад, чисельно представлена у 15 обласних, 207 міських та 184 районних радах. Окрім Руслана Марцінківа, націоналісти здобули посади міських голів ще двох обласних ценрів - Олександр Симчишин переміг у Хмельницькому, а в Тернополі Сергій Надал отримав вотум довіри не лише вдруге поспіль, але й переміг уже в першому турі.

Цілком закономірно, за словами свободівця, що партія несе повну відповідальність за кожного делегованого нею в органи місцевого самоврядування представника.

"Ми не втручаємось у господарську діяльність, в організацію роботи виконавчих комітетів рад. Але ми відстежуємо, щоби практична робота наших свободівців відповідала "Програмі захисту українців". І друге, що ми вимагаємо, - щоби делеговані нами представники були чесними, відкритими у своїй діяльності", - зауважив Олег Тягнибок.

"Руслан Марцінків є членом команди Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Та робота, яка сьогодні ведеться в Івано-Франківську, однозначно йде на користь громаді. Звісно, є помилки, але на них вчаться. Просив би, щоб ми всі були єдиними й спільною працею крок за кроком змінювали на краще місто, область, Українську державу загалом", - резюмував свободівець. Інформує прес-служба Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода".