Тягнибок у Франківську: Українець на виборах не повинен обирати краще з гіршого


Сьогодні, 16 вересня в івано-франківській філармонії лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок представив антиолігархічний пакет реформ, який вже зареєстрований у Верховній раді.

Окрім того, відповів на запитання журналістів. Зокрема, представники мас-медіа цікавились, чи варто очікувати українцям єдиного кандидати від націоналістів. Адже, як відомо, півтора роки тому лідери ВО “Свобода”, “Правого сектора” та “Національного корпусу” ‒ Олег Тягнибок, Андрій Тарасенко та Андрій Білецький підписали так званий «Національний маніфест».

«Як бачимо, людям знову ж таки нав’язують, що не буде жодного вибору. Насправді, це лише політтехнології. Українці мають розуміти, що такий вибір є. Зараз ми ведемо переговори з іншими націоналістичними організація про висунення єдиного кандидата в президенти від націоналістів. Також будемо готуватись до боротьби за присутність в парламенті. Український громадянин не повинен обирати краще з гіршого. Він повинен обирати виходячи з політичного досвіду і світогляду тієї чи іншої партії. І обов’язково треба заглянути в минуле наших кандидатів, політиків і народних депутатів. Бо дуже часто вони користуються нашою короткою політичною пам’яттю і знову приходять до влади, змінюючи лише гасла. Сподіваюся, що ці вибори такими не будуть», - зазначив Олег Тягнибок.

Голова фракції "Свобода" в Івано-Франківській обласній раді Михайло Королик також підкреслив, що національна альтернатива таки є.

«Сьогодні українці мають можливість обрати собі українську владу, яка може правити на своїй землі та змінювати Україну на краще. Важливо, не піддаватись на політтехнології та не допустити реваншу проросійський сил», - впевнений Королик.

До теми: Тягнибок у переповненому залі розповів франківцям, як побороти кризу