У 40-річної коломиянки через алкоголізм поліція забрала двох дітей


Працівники ювенальної превенції Коломийського ВП зважаючи на загрозу життю та здоров’ю малят змушені забрати їх із сім’ї у селі Казанів та доставити до лікувального закладу.

40-річна жінка, яка є матір’ю 7-річної дівчинки та бабусею 3-річного хлопчика (його мама зараз на роботі за кордоном), через постійне пияцтво занедбала дітей та оселю, повідомляє Ювенальна Превенція Прикарпаття

Навіть після того, як вони потрапили до лікарні, коломиянка не змінила способу свого життя. Під час уже повторного інспектування умов проживання сім’ї поліцейські та працівники соцслужби виявили у помешканні безлад та антисанітарію. Крім цих двох малолітніх діток тут проживає ще 16-річний син жінки, вихованням якого вона також не займається – хлопець регулярно пропускає без поважних причин заняття у навчальному закладі. 

За неналежне виконання батьківських обов’язків мешканку Коломийщини вже вдруге цьогоріч притягують до адміністративної відповідальності. Тим часом малолітніх діток працівники коломийської поліції доставили до Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей, де про них піклуватимуться краще, аніж у рідній домівці.