У Бастіоні знову пройде франківський "книжковий форум"


9-10 листопада в Івано-Франківську пройде виставка-презентація друкованої продукції «Сторінками української книги»

Про підготовку до проведення виставки, яка традиційно відбувається у фортечній галереї «Бастіон» на відзначення Дня української писемності та мови, йшлося сьогодні на нараді у заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка.

Зазначалося, що організаторами заходу виступають управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації за сприяння структурних підрозділів ОДА, МВК, бібліотек, вузів та громадськості.  Цьогоріч впродовж двох днів у «Бастіоні» будуть представлені літературні новинки більше 20-ти учасників -  видавництв з Тернопільської, Львівської, Івано-Франківської областей, книги письменників та науковців Прикарпаття, продукція місцевих книготоргівельних підприємств.

Присутні обговорили актуальні питання з підготовки й промоції заходу,  внесли конкретні пропозиції щодо відкриття виставки-презентації, її програми та учасників.  

За результатами наради Ігор Пасічняк дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації для узгодження дій щодо належної організації виставки-презентації та наголосив, що  «відзначення Дня  української писемності і мови у такий спосіб сприятиме популяризації української літератури, культури читання серед молоді, що є пріоритетним завданням обласної влади».