У Богородчанах незабаром з'явиться сквер


На черговій сесії селищної ради погоджено проект та затверджено фінансування у сумі 600 тисяч гривень на благоустрій скверу перед Домініканським костелом.

Ця територія хоч і знаходиться у центрі, протягом багатьох років перебувала у занедбаному стані, повідомляють у Богородчанській селищній раді.

Проектом передбачається облаштування брукованих доріжок, декоративні ліхтарі з елементами ковки, зони відпочинку з лавочками, смітниками та велопарковками, обмежувальні стовпчики та огорожа з боку заїзду до стадіону.

Рекламна тумба буде демонтована, у цьому колі надалі буде встановлено знакову для міста скульптуру чи композицію , яку саме - будуть обговорювати на громадських слуханнях.

Створення додаткової відпочинкової зони дозволить прикрасити її ілюмінацією у час Новорічних та Різдвяних свят. Також на замовлення селищної ради уже виготовлено і буде встановлено вказівники вулиць у такому ж стилі в центральній частині селища на перетині вулиць Шевченка-Гірника, Шевченка-Хмельницького, Шевченка- Лятишевського, Шевченка- Січинського і Шевченка-Грушевського.

Основний етап з благоустрою скверу планують завершити до Дня міста 21 вересня цього року.

Світлина від Богородчанська Селищна Рада.