У Богородчанах поліція викрила підпільний гральний зал


У районному центрі працівники поліції припинили діяльність підпільного закладу, де надавались незаконні послуги розважального характеру. Із ігрового залу правоохоронці вилучили 19 системних блоків та різну документацію.

До чергової частини Богородчанського відділення поліції надійшла інформація про те, що в райцентрі діє підпільний заклад, де надаються послуги у сфері грального бізнесу, інформує прес-служба нацполіції в області.

Працівники поліції розпочали перевірку, в ході якої відстежили «точку», яка знаходилася у центральній частині міста, де надавались обумовлені послуги.

У цей заклад, як правило, ходили одні і ті ж люди, так би мовити постійні клієнти. Оперативні працівники поліції, які навідалися у заклад з метою перевірки, застали у робочому процесі за гральними автоматами відвідувачів та адміністративний персонал, який обслуговував їх.

За фактом незаконної діяльності правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.203-2 Кримінального Кодексу України (зайняття гральним бізнесом). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання. =

Досудове розслідування триває. Правоохоронці проводять усі необхідні заходи щодо встановлення осіб, причетних до організації та підтримки функціонування незаконного закладу.