У Богородчанах троє підлітків вкрали з магазину понад 200 пляшок пива


На Богородчанщині троє підлітків викрали зі складського приміщення магазину 20 пляшок пива «Львівське», 24 – «Чернігівське» та 168 пляшок слабоалкогольного напою «Бірмікс» на суму близько 4000 гривень.

Отримавши повідомлення, правоохоронці негайно виїхали на місце події та в ході проведення відповідних заходів встановили осіб зловмисників. Ними виявились троє неповнолітніх. Двоє юнаків 15-річні місцеві мешканці, а один 17-річний, - з іншого села району, інформує прес-служба Нацполіції в області.

Як з’ясували, в ніч на 15 червня троє хлопців проходили пропри місцевий магазин та, скориставшись відсутністю свідків, розбили вікно у дверях, проникли до складського приміщення звідки викрали 20 пляшок пива «Львівське», 24 пляшки пива «Чернігівське» та 168 пляшок слабоалкогольного напою «Бірмікс». Після чого з викраденим з місця події втекли.

У скоєному лиходії зізналися та розповіли правоохоронцям, що частину пляшок вони заховали неподалік місця вчинення злочину, іншу – в кущах біля річки, а близько 15 пляшок випили.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.