У Чернігівській області – вибухи на складах з боєприпасами, триває евакуація: фото, відео


Неподалік міста Ічня, що на Чернігівщині, в районі сіл Дружба та Августовка тривають вибухи на складі з боєприпасами. Місцеве населення евакуюють.

У зв'язку з інцидентом служба автомобільних доріг у Чернігівській області заявила про обмеження руху на деяких ділянках доріг, пише 24 канал.

"Служба автомобільних доріг у Чернігівській області повідомляє про заборону руху наступними дорогами державного значення, у зв'язку із вибухами складів боєприпасів поблизу Ічні:

- заборонено рух дорогою Р-68 Талалаївка - Ічня - Тростянець - Сокиринці - /Н-07/ від Талалаївки в сторону Ічні і від Парафіївки в сторону Ічні

- закрита дорога Т-25-27 Новий Биків - Ічня від перехрестя з дорогою Р-67 Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин в сторону Хаєнки-Монастирища-Ічні

- закрито рух дорогою Т-25-24 Борзна-Ічня-Прилуки зі сторони Плисок в сторону Ічні і зі сторони дорогои Н-07 до Ічні.

Станом на 06:30 вільний проїзд дорогами М-02 Кіпті-Глухів-Бачівськ, Р-67 Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин, Н-07 Київ-Суми-Юнаківка в обох напрямках. Проходить засідання штабу надзвичайних ситуацій при облдержадміністрації".

Про вибухи повідомили у соціальних мережах та підтвердили у Генштабі ЗСУ.

 

Люди повідомляють, що вибухи тривають з 4 години ранку, і їх чутно навіть у Ніжині та Прилуках.

"Не спимо з-опів на четверту. Все трясеться, постійно спрацьовує автомобільна сигналізація", – повідомив житель Прилук Віктор Павліченко.