У Долині поліція закрила гральний заклад


До чергової частини Долинського відділення поліції надійшла інформація про те, що в місті діє заклад, де надаються послуги у сфері грального бізнесу.

Працівники поліції розпочали перевірку в результаті якої виявили у центральній частині міста заклад, де надавались обумовлені послуги. Оперативні працівники застали в робочому процесі відвідувачів та адміністративний персонал. В ході перевірки вилучено десять системних блоків і три роутери.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.203-2 Кримінального Кодексу України (зайняття гральним бізнесом). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці проводять усі необхідні заходи щодо встановлення осіб, причетних до організації та підтримки функціонування незаконних закладів. Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області