У Долині представили нового очільника району


26 січня у залі засідань районної ради керівник апарату обласної державної адміністрації Руслан Панасюк представив новопризначеного голову Долинської районної державної адміністрації Юрія Мазура.

Руслан Панасюк запросив настоятеля Гошівського монастиря Чину Святого Василія Великого о.Дам’яна Кастрана поблагословити засідання. У спільній молитві «Отче наш» о.Дам’ян спільно з присутніми просили Божого благословення для України та Божої допомоги у прийнятті правильних управлінських рішень новому голові райдержадміністрації.

«Сьогодні ми живемо в особливий та знаковий час. Особлива відповідальність покладена на тих, хто бере на себе обов’язок керувати. Для прийняття правильних рішень необхідний Божий супровід», - зазначив у своєму виступі священнослужитель.

Представник області зачитав розпорядження Президента України 24 січня 2015 року № 73/2015-рп «Про призначення Ю.Мазура головою Долинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області», привітав голову районної державної адміністрації та побажав плідної роботи, хорошої команди однодумців для виконання поставлених завдань.

У зверненні до присутніх Юрій Мазур окреслив основні завдання своєї діяльності на посаді очільника району, зокрема: у сфері промисловості (залучення підприємств нафтовидобувного комплексу до соціально-економічного розвитку району), проведення прозорих аукціонів, залучення інвестицій, розвиток туризму, малого та середнього бізнесу, а також пообіцяв підтримку головам територіальних громад. При цьому, наголосив на важливості налагодження комунікації між владою різних рівнів та суб’єктами господарювання району для досягнення спільної мети – підвищення рівня життя краян. На завершення подякував всім за громадську активність і громадську думку, побажав міцного здоров'я, Божої любові, а Україні – миру і процвітання.

До вітань долучився голова районної ради Володимир Луцький. Він побажав новому голові РДА здоров'я, натхнення, успіхів у досягненні поставлених завдань, втілення у життя програми діяльності, а також висловив підтримку і розуміння у подальшій співпраці від районної ради та депутатського корпусу. Володимир Луцький передав вітання Юрію Мазуру від старости Опольського повіту Республіки Польща Генріха Лякви.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих під час трагічних подій в Україні.

У заході взяли участь перший заступник голови та керівник апарату районної державної адміністрації Ігор Лисейко та Мирослав Мазур, працівники районної державної адміністрації, районної та міської рад, керівники територіальних органів виконавчої влади, представники місцевих рад, керівники підприємств, установ, організацій району, представники політичних та громадських організацій, духовенство, ЗМІ.