У ДТП на Івано-Франківщині насмерть розбився майор поліції


Т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Віктор Шкутов розповів подробиці трагічної аварії у Снятинському районі.

Як відомо, 8 листопада близько 22 години у с.Устя Снятинського району трапилася аварія. 33-річний водій, керуючи автомобілем "АУДІ – 80", не обрав безпечної швидкості, не врахував дорожню обстановку, не справився з керуванням, з'їхав з проїзної частини дороги у металеве огороження. Отримані травми виявилися несумісні з життям, водій загинув на місці події.

Загиблим виявився начальник сектору превентивної діяльності Снятинського відділення поліції майор поліції Василь Майданський.

"У Василя залишилося дві донечки 7 та 4 річного віку дружина та батьки для яких він був люблячим батьком, чоловіком та турботливим сином. Василь Васильович віддав службі понад півтора десятка років. Добросовісно та відповідально відносився до виконання службових обов’язків, користувався заслуженим авторитетом серед колег, друзів і знайомих.  Від імені керівництва прикарпатської поліції та всього особового складу висловлюю щире співчуття рідним і близьким покійного. Запевняю, що сім’я не залишиться без нашої турботи і опіки, а пам'ять про колегу, відданого правоохоронця, назавжди залишиться у наших серцях. Хай земля йому буде пухом і вічна пам’ять!", - написав очільник прикарпатської поліції.