У франківській “Батьківщині” ще не визначились, що робити з депутатом-порушником


Очільник міської організації партії “Батьківщина” Руслан Терешко прокоментував ситуацію щодо їхнього депутата Ярослава Горбового.

Нагадаємо, у міській ТВК повідомляли, що кандидат не зовсім чесно вчинив з виборцями – зареєструвався самовисуванцем до сільської ради Хриплина, а водночас був зареєстрованим на виборах до  Івано-Франківської міської ради, пише Галка.

“Нам відома ця ситуація. Він багаторічний член партії. Але мотиви його піти самовисуванцем у село нам невідомі. Пробуємо розібратися у середині партії, чи ці порушення є такими, щоб вживати якихось заходів”, – сказав Руслан Терешко.

Він додав, що наразі певного рішення у партії щодо Ярослава Горбового не прийняли. Про якісь кроки повідомлять приблизно за тиждень.

За  словами Терешка, Горбовий був спочатку зареєстрований на виборах у Хриплині. Його пояснення ще не отримали.  Терешко припускає, що Горбовий так вчинив через незнання закону, який цього року змінився і ввів нові правила. Навіть ТВК не могло проконтролювати те, що кандидат був двічі зареєстрований.