У франківській клініці святого Луки запрацювала безкоштовна онлайн-консультація


1 квітня Івано-Франківська архиєпархія УГКЦ спільно з Лікувально-діагностичним центром святого Луки, в рамках роботи Архиєпархіального координаційного антикризового центру, запускає гарячу лінію консультацій лікарів різних спеціальностей.

«Любі пацієнти, щиро вдячні Вам за довіру, розуміння, дотримання правил карантину та обмеження візитів у наш Центр. Оскільки вірус не відступає і карантин продовжили, ми рекомендуємо всім залишатися вдома. Однак ми не можемо забувати і про інші захворювання, які залишаються не менш актуальними. Після колективних зборів ми прийняли рішення створити гарячу лінію ЛДЦ святого Луки, куди кожен з Вас може звернутися не тільки з питань коронавірусу, а й отримати рекомендації лікарів різних спеціальностей в режимі телефонного зв'язку», – йдеться у  повідомленні ЛДЦ святого Луки.

Медичні фахівці з десяти спеціальностей готові відповісти на нагальні запитання своїх пацієнтів онлайн, з 09:00 до 20:00 години, окрім неділі. Зателефонувавши на відповідний номер телефону, хворі залишають свої координати і чекають на дзвінок лікаря.

Хоча не всі ситуації можна вирішити без очного прийому, однак питання його доцільності визначатиме лікар-консультант.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!