У франківській поліції розповіли подробиці вчорашнього затримання озброєної банди


Сьогодні в Івано-Франківську провели прес-конференцію щодо вчорашнього затримання в центрі міста двох підозрюваних у розбоях.

За словами т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції області Віктора Шкутова, один з затриманих – мешканець Франківська, інший – його гість з Одещини. 

«Розбої вчиняли двоє чоловік. Протягом тижня в оперативному плані ми вийшли на слід зловмисників. А вже вчора після крадіжки ще з одного магазину їх затримали на гарячому», - повідомив очільник прикарпатської нацполіції.

Для пограбування чоловіки вибирали тільки продуктові магазини та обкрадали їх у вечірній час. Найменша викрадена сума 300 гривень, найбільша вчорашня – 3 тисячі гривень.

У затриманні брали участь бійці спецроти Національної поліції. Під час їхнього обшуку було вилучено травматичний пістолет, одяг в який вони були одягнені під час розбійного нападу та викрадені кошти.

Наразі поліція звертається до суду щодо обрання запобіжного заходу.

Одесит раніше був засуджений за крадіжку автомобіля, а франківець за розбійні напади. Вони познайомилися в місцях позбавлення волі.

Шкутов зазначив, що офіційно їх підозрюють у п’яти розбійних нападах. Він також звернув увагу на те, що в області спостерігається погіршення криміногенної ситуації.

До теми: У центрі Франківська поліція затримала банду, яка вчиняла розбої

В Івано-Франківську невідомі зі зброєю пограбували два продуктових магазини