У франківському ВНЗ реалізовують програму обмінів для викладачів кримінального права


Університет Короля Данила єдиний серед івано-франківських вишів вдруге став учасником Програми академічних обмінів для викладачів кримінального права та процесу.

Серед учасників програми – шість університетів. Координатор проектів – ОБСЄ в Україні.

Першими гостями Університету Короля Данила, в рамках Програми академічних обмінів, будуть д. ю. н., професор Наталія Гуторова та д. ю. н., доцент Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого (м. Полтава) Іван Тітко.

Іван Андрійович Тітко працюватиме з д. ю. н., професором юридичного факультету Університету Короля Данила Іриною Володимирівною Басистою.

9 листопада, в рамках вивчення навчальної дисципліни «Кримінальний процес», відбудеться авторська лекція Івана Тітка «Допит і доказування в кримінальному процесі».

Натомість 10 листопада відбудеться бінарне заняття на тему «Докази і доказування в кримінальному процесі» за участю викладачів як Полтавського, так і Івано-Франківського університетів.

Наталія Олександрівна Гуторова працюватиме спільно з проректором з наукової роботи Університету Короля Данила Олександром Васильовичем Остроглядом. Вони проведуть лекцію з елементами тренінгу на тему «Реалізація кримінальної відповідальності» та практичне заняття на тему «Кримінальна відповідальність за злочин у сфері господарської і службової діяльності».