У Франківську АТОвці зможуть безкоштовно пройти обстеження та лікування


11 жовтня в Івано-Франківську почнуть втілювати проект комплексного, безкоштовного медичного обстеження і лікування учасників АТО в Центральній міській клінічній лікарні.

Про це у мережі Facebook повідомив керівник міської асоціації учасників АТО Василь Андріїв.

Запис буде проводитись в офісі Асоціації учасників АТО з понеділка по п'ятницю з 09:00 до 17:00 в Івано-Франківську на вул.Шашкевича 2/14 та за телефоном 095 233 45 50

В першу чергу перевагу надаватимуть сім'ям загиблих, пораненим, інвалідам, багатодітним, малозабезпеченим та іншим учасникам АТО.

Комплексне обстеження буде проводитись два дня на тиждень, середа-четвер з 08:30 год.

До слова, в один робочий день прийматимуть тільки 10 чоловік.

Ті хто підпадає під проект зможуть відвідати хірурга, терапевта, невропатолога, окуліста, ЛОРа, гінеколога, масажиста, зробити ЕКГ, УЗД, флюрографію, здати лабораторні аналізи. Для цього потрібні такі документи як паспорт, індифікаційних код, посвідчення УБД та амбулаторна картка.

Відповідальний за процес завідуючий відділенням - Жидан Павло Михайлович.

Андріїв зазначає, що програмадіятиме на щорічній, системній основі і буде включати в себе всі необхідні заходи, щодо якісного і своєчасного лікування бійців і їх сімей в одній із кращих клінік Івано-Франківська, де по факту присутнє практично все новітнє діагностичне обладнання із відповідними фахівцями.

Загалом програмою планують охопити 1 300 учасників АТО з Івано-Франківська.