У Франківську «Ельдорадівські стрільці» постануть перед судом


Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб, що супроводжувалось особливою зухвалістю, із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень.

Досудовим розслідуванням установлено, що жителі міста Києва та Київської області, перебуваючи в одному з нічних клубів Івано-Франківська, 1 травня, застосували вогнепальну зброю та умисно спричинили тілесні ушкодження шляхом нанесення ударів руками і ногами відвідувачам закладу. Внаслідок вищевказаних дій шкоду завдано двом потерпілим особам. Про це повідомляє Патрульна поліція Івано-Франківської області.

Під час досудового розслідування всім шістьом фігурантам обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. На теперішній час Івано-Франківською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо шести зазначених осіб за скоєння злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 («Хуліганство») Кримінального кодексу України.

За вчинені дії зловмисникам загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Нагадаємо: В одному з нічних клубів Франківська влаштували перестрілку - затримали 11 осіб.

Поліція показала, як затримували стрільців біля "Ельдорадо".