У Франківську хлопець вбив товариша по пляшці та імітував пожежу, щоб замести сліди


Сьогодні, 12 січня в управлінні нацполіції відбувся брифінг з приводу розкриття убивства мешканця Івано-Франківська, якому гість наніс 9 ножових колото-різаних поранень у його ж помешканні 10 січня ввечері.

За словами заступника начальника ГУНП в області Ігоря Бабюка, на жаль на новорічні свята трапилося декілька таких подій, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

«10 січня виникла пожежа по вулиці Нацгвардії. На місце виїхали пожежники і виявили обгоріле тіло людини. На місце відразу прибула слідчо-оперативна група і було виявлено, що джерелом пожежі було ліжко. Спочатку ми думали, що потерпілий палив у ліжку, проте, потім виявилось, що на тілі є сліди колото-різаних ран, а саме на плечі, шиї і грудній клітці», - розповів Бабюк.

За словами правоохоронця, потерпілий 1958 року народження вів антисоціальний спосіб життя і зловживав алкоголем. В той вечір до нього прийшов знайомий 1995 року народження родом з села Федьків Надвірнянського району.

«Хлопець теж зловживав алкоголем і жив з бабцею і дядьком. Проте вони заборонили йому п’яним з’являтися додому, тому він бомжував. Підозрюваний прийшов до потерпілого і вони разом розпивали алкоголь. На цьому грунті виник конфлікт внаслідок якого підозрюваний наніс ножем колоті рани. Після цього імітував пожежу на ліжку. Йому це майже вдалося, оскільки спочатку так і виглядало», - пояснив поліцейський

Підозрюваного затримали за ст. 115 ч 1 (вбивство), проте можливо перекваліфікують на нанесення тяжких тілесних.