У Франківську майбутні правоохоронці навчали дітей не порушували правил


Cьогодні, 26 січня, в Івано-Франківську майбутні правоохоронці винагороджували учнів, які йдучи до школи, не порушували правил. Акцію «Дотримуйся правил дорожнього руху» курсанти Прикарпатського факультету Національної Академії внутрішніх справ провели на двох міських перехрестях.

Як повідомила репортер ZIK-Стрім Вікторія Гордієнко, біля дорожніх переходів на вул. Національної Гвардії – вул. Коновальця  і на вул. Національної Гвардії – вул. Чорновола курсанти стояли з самого ранку. Майбутні міліціонери спостерігали, як школярі переходять дорогу. Тим, хто перетинав вулицю на пішохідному переходу майбутні міліціонери дарували розмальовки, а порушникам діставались брошури з правилами дорожнього руху.

«Кожного дня я звертаю увагу на те, як діти неправильно переходять дорогу, тож як майбутній правоохоронець  вирішала не залишатись байдужою і взяти участь у цій акції», – розповіла Галина.

Як запевнили курсанти, акції, спрямовані на підвищення дорожньої культури пішоходів, зокрема дітей, тепер в місті відбуватимуться часто.

Всі Стрім-трансляції телеканалу ZIK дивіться тут.