У Франківську мешканці за один день висадять 10 тисяч айстр


Екорух «Місто квітів» - це подія для тих, хто скучив за весною.
Вперше, одночасно в більш ніж 10 локаціях нашого міста 21 квітня в 10:00 год ранку, багато людей розпочне садити квіти біля своїх домівок та в дворах і скверах. Буде висаджено більше 10 тисяч айстр 5-х сортів за один день. 
 
"Ми збираємось о 10:00 біля магазину "На околиці", Симоненка, 30. Погода обіцяє бути чудесною, гарний настрій брати з собою, всім іншим ми Вас забезпечимо! Має бути файний урбан-гарденінг! У нас вже зголосились 10 дворів. Однак, насіння айстр у нас достатньо вля всіх, хто готовий створити чудову квітучу клумбу у своєму дворі. Запошуємо долучатись до нашої акції і зголошуватись за номером телефону: 0955280941", - повідомляють організатори.
 
Весна - пора сонця, радості, квітів і надії. Квіти є втіленням краси довколишнього світу. Хочемо, щоб мешканці тішились красою рідного міста. Наша спільна висадка квітів є початком великого загальноміського екоруху, який стане традиційним для франківців.
 
"Запрошуємо всіх мешканців Івано-Франківська – активних, молодих, дорослих та дітлахів. Давайте змінювати своє місто разом! Почнемо з мікрорайонів Позитрон,  Каскад, Кішлак і в центральній частині міста. Перетворимо Івано-Франківськ у квітучу долину", - закликають організатори.