У Франківську оголосили тендер на будівництво другого моста через Бистрицю


У Франківську оголосили тендер на будівництво моста через Бистрицю Солотвинську з очікуваною вартістю 206,6 млн грн. У вартість входить будівництво транспортної розв'язки в районі вулиць Хіміків-Надрічна.

Управління капітального будівництва міськвиконкому Івано-Франківської міської ради оголосило тендер з очікуваною вартістю 206,6 млн грн на роботи з будівництва моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв'язки в районі вул. Хіміків-Надрічна, пише КУРС.

Тендерні пропозиції приймаються до 7 серпня, аукціон відбудеться 12 вересня.

Учасники тендеру повинні надати довідки щодо наявності  матеріально-технічної бази, засобів механізації, інструментів та обладнання для виконання робіт, що є предметом закупівлі. Також надати довідку про  працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід для виконання робіт, що є предметом закупівлі. Крім того, учасники торгів зобов’язані надати копії договорів про виконання аналогічних робіт з будівництва мостів, виконаних  за попередні 5 років вартістю не менше 150 млн. грн.

По проведені тендеру роботи у міськвиконкомі роботи з будівництва моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв'язки в районі вул. Хіміків-Надрічна планують завершити до вересня 2019 року.

Нагадаємо, голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олег Гончарук минулого тижня підписав розпорядження про затвердження проектної документації на будівництво моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв'язки в районі вул. Хіміків – Надрічна.

Раніше начальник управління капітального будівництва Роман Галіпчак говорив, що  кошторисна вартість будівництва становить 259 млн грн. Будівельні роботи будуть проводитися у три етапи. Перша черга – будівництво транспортної розв’язки на вулиці Надрічній, друга черга – будівництво вулиці Хіміків, третя – будівництво самого моста. Міський голова Руслан Марцінків відзначив, що в Україні дуже мало організацій, які можуть виконувати такі роботи, та припустив, що це може бути міжнародним тендером.