У Франківську оголосили тендер на будівництво тролейбусної лінії "Вокзал – АС №3″


КП «Електроавтотранс» оголосило тендер на будівництво нової тягової підстанції та тролейбусної лінії «Залізничний вокзал – Автовокзал № 3»

Як відомо, комунальне підприємство «Електроавтотранс» отримало кредит від європейського банку реконструкції та розвитку для реалізації проекту «Оновлення тролейбусного парку м. Івано-Франківськ», пише Бліц-Інфо.

Передбачається виконання проектних робіт, будівництво нової тягової підстанції ТП-12, прокладку кабельних ліній 10кВ та 600В, встановлення двох додаткових лінійних комірок розподільного пристрою підстанції 110/35/10кВ “Крихівці” для тролейбусної системи КП "Електроавтотранс, будівництво тролейбусної лінії «Залізничний вокзал - Автовокзал № 3», а також встановлення (заміна) системи СКАДА (включно з обладнанням на підстанціях ТП-2, ТП-12).

Обсяг робіт включає: вишукувальні роботи, проектування, будівельні роботи, постачання, монтаж, підключення, тестування і введення в експлуатацію нової тягової підстанції, будівництво контактної лінії та надання необхідних додаткових послуг.

Термін реалізації контракту – 14 місяців (420 днів). 

Подавати пропозицї можна до 16 жовтня.

Детальніше про тендер за посиланням.