У Франківську п'яна жінка під час сварки вбила свого співмешканця


У ніч на 22 жовтня у квартирі по вул. Миру, що в Івано-Франківську, співмешканка на грунті раптово виниклих неприязних відносин, табуреткою нанесла один удар в голову 34-річному співмешканцю, а відтак завдала йому ножових поранень від яких чоловік помер.

Працівники слідчо-оперативної групи, які виїхали на місце події встановили, що 22 жовтня близько 02.00 год. 37 річна мешканка обласного центру, перебуваючи за місцем свого проживання, під час розпивання спиртних напоїв, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, діючи умисно, з метою спричинення тілесних ушкоджень, нанесла один удар дерев’яною табуреткою в область голови своєму співмешканцю 34 річному жителю Івано-Франківська.

В подальшому, за допомогою кухонного ножа, спричинила потерпілому тілесні ушкодження у вигляді двох проникаючих колото-різаних ран лівого стегна, від яких потерпілий помер.

Наразі підозрювана затримана в порядку ст. 208 КПК України, на цей час вирішується питання про оголошення підозри за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У кримінальному провадженні призначено судово-медичні, судово-імунологічні та криміналістичні експертизи. Санкцією статті передбачено ув'язнення на строк від 7 до 10 років. Проводиться досудове розслідування. Інформує сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.