У Франківську презентували мобільну версію "Dozor" для відстеження маршруток


Сьогодні, 6 грудня в Івано-Франківську презентували мобільну версію додатку для відстежування громадського транспорту.

За словами комерційного директора компанії Андрія Умінського, додатком Dozor користуються велика кількість мешканців міста, тож для їхньої зручності було розроблено мобільну версію для операційної системи Android, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

«В додатку потрібно обравши місто та номер маршруту. На ньому можна спостерігати рух транспорту в реальному часі, а обравши потрібну зупинку відображається прогноз його прибуття. В додатку також позначено спеціальним знаком транспорт, який пристосований для маломобільних груп населення», - зазначив Умінський.

Мобільний додаток дуже схожий на веб-ресурс, на ньому так же як і на сайті можна вибрати місто, тип транспорту і навіть номерний знак автобуса чи тролейбуса.

Перших три рази при відкритті додатку висвічуватимуться "помічники", що допомагатимуть вибрати зупинку чи транспорт. Якщо додатком не користуватися місяць, вони з'являться знову.

До слова, близько місяця назад франківці тестували вже цей додаток, тож зараз розробники вносять до нього всі отримані пропозиції.