У Франківську рецидивіст смертельно побив і пограбував чоловіка


Подія сталася 11 вересня у Івано-Франківську. Перехожі знайшли тіло побитого чоловіка.

За підозрою нанесення смертельних тілесних ушкоджень поліція розпочала кримінальне провадження та невдовзі затримала підозрюваного.

На повідомлення від громадян слідчо-оперативна група виїхала на місце події та виявила тіло, як пізніше було встановлено 44-річного франківчанина, якого побачили перехожі 11 вересня близько 11.50 год. на одній з міських вулиць.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження в ході якого було складено план розслідування, створено слідчо-оперативну групу, допитано потерпілих, свідків, призначено криміналістичні, судово-медичну, трасологічні експертизи по вилучених слідах тощо. У результаті вжитих заходів та на підставі одержаних обгрунтованих доказів у справі, правоохоронці встановили фігуранта злочину.

Ним виявився 36-річний житель обласного центру. З’ясовано, що напередодні загиблий перебував у місцевому кафе. Опісля, повертаючись додому, на нього напав зловмисник, який, застосувавши фізичне насильство, заволодів майном потерпілого, зокрема, золотим перснем та ланцюжком з хрестиком, а також рюкзаком з особистими речами. Після чого втік.

Наразі зловмисникові за нанесення тяжких тілесних ушкоджень з пограбуванням оголошено про підозру вчинених злочинів. Судом обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою. Досудове розслідування у кримінальних провадженнях триває.

Щодо інформації про підозрюваного то він раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкі злочини. Зокрема за скоєння крадіжок, грабежів та нанесення тілесних ушкоджень.