У Франківську родини 62 учасників АТО отримають допомогу у розмірі 1 тис грн


В Івано-Франківську відбулося чергове засідання Координаційного комітету допомоги учасникам АТО під головуванням заступника міського голови Михайла Вереса.

На засіданні прийнято рішення про надання матеріальної допомоги на лікування одному важкопораненому учаснику АТО в розмірі 10 тис. грн. А також 3 учасникам АТО, які отримали поранення та потребують дороговартісного лікування і реабілітації по 5 тис. грн. Окрім того, виділено допомогу 62 військовослужбовцям та членам їх сімей, які в даний час беруть участь  антитерористичній операції, в розмірі 1000 грн. кожному.

Після прийому необхідних документів (заяви на ім’я заступника міського голови, копії паспорта, копії ідентифікаційного номеру, довідки про перебування в зоні АТО, довідки про перебування в лікувальному закладі в зв’язку з пораненням) спеціалісти відділу державних соціальних інспекторів за дорученням директора департаменту складають акти обстеження матеріально-побутових умов встановленого зразка.

Крім того, зауважуємо, що департаментом постійно моніториться інформація про учасників АТО, поранених та членів їх сімей. Узагальнена інформація подається на структурні підрозділи відповідно до компетенції.

Протягом 2014 року Координаційним комітетом допомоги учасникам АТО надано грошову допомогу 252 учасникам АТО в т.ч.  28 пораненим військовослужбовцям та членам їх сімей.