У Франківську розкажуть, як зрозуміти сучасне мистецтво


Що таке сучасне мистецтво? Як його відрізнити від не мистецтва та епатажу? Чому воно часто викликає нерозуміння та супротив? Як пояснити дітям, що таке сучасне мистецтво - це ж треба самому розібратися спочатку?

11 травня о 14:00  ГО “Д.О.М.48.24” запрошує на дискусію по книжці “Як розмовляти з дітьми про мистецтво” з Василем Стефанишином - художником та арт-директором Центру сучасного мистецтва. 

“Щоб розповідати дітям про сучасне мистецтво, потрібно говорити дитячою мовою. Напевне, це не буде якесь ноу-хау, але я спілкуюсь з дітьми як дитина, тобто інколи жарти, іноді прості порівняння. Коли ти починаєш говорити складними зворотами, в дітей йде відторгнення, бо є певний фізіологічний рівень сприйняття того, що ти говориш. І потрібно відчувати, як діти думають.”

Подія буде цікава не тільки дітям, а й дорослим, поговоримо про ваш досвід та емоції від зустрічей з сучасним мистецтвом.

Дискусія відбуватиметься через програму Zoom, тому просимо завантажити її завчасно. Подія безкоштовна, для отримання посилання необхідно зареєструватись:  

Захід відбувається в рамках проєкту, організованого ГО “Д.О.М.48.24” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!