У Франківську розробили ДПТ під будівництво комплексу малоповерхових будинків


Територія під майбутнє будівництво знаходиться по вулиці Індустріальній, неподалік 63 котельно – зварювального заводу. Поруч чимало одноповерхових індивідуальних будинків.

Буквально місяць тому, міська рада дала «добро» на розробку детального плану для будівництва малоповерхового житлового будинку на вулиці Індустріальній, 19. Тоді депутати одним рішенням дали дозвіл на розробку десяти ДПТ, пише Побудовано.

Днями на сайті міськвиконкому з’явився проект рішення «Про затвердження детальних планів територій». Серед них є питання про затвердження ДПТ для будівництва вже не одного, а цілого комплексу малоповерхових житлових будинків на вул. Індустріальній, 19. Тепер воно має пройти засідання виконавчого комітетом, а згодом і міської ради. 

Загальна площа ділянки, на якій заплановане будівництво, становить 0,0738 га. Згідно даних кадастрової карти, її цільове призначення - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.  За законом ця територія відноситься до земель житлової забудови. Сама ж ділянка перебуває у приватній власності громадянки Ровенко Надії Михайлівни.

Ділянка на кадастровій карті