У Франківську шукають директора для однієї зі шкіл та реабілітаційного центру


Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради оголошує конкурсний відбір на заміщення вакантних посад керівників закладів освіти міста.

Зокрема йдеться про вакансії директора Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 12 імені Івана Франка Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області та директора навчально-реабілітаційного центру Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області.

Кваліфікаційні вимоги: особа є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту на рівні спеціаліста або магістра, стаж педагогічної роботи у сфері загальної середньої освіти не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов`язків.

Для участі в конкурсному відборі необхідно подати такі документи:

- заяву про бажання взяти участь у конкурсному відборі;

- копії документів про освіту та трудову діяльність (копію трудової книжки);

- особовий листок по обліку кадрів форми П-2;

- копію документа, який посвідчує особу;

- дві фотокартки розміром 4X6;

- посвідчення про проходження навчання з питань управлінської діяльності (при наявності);

- атестаційний лист (останній, за умови проходження атестації);

- мотиваційний лист;

- перспективний план розвитку навчального закладу, вимого до оформлення якого встановленні уповноваженим органом.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру заробітної плати та умов праці надається департаментом освіти та науки.

Документи приймаються протягом 30 днів з дня оголошення про проведення конкурсу за адресою: 76014 м. Івано-Франківськ, вул. Степана Бандери 10Г, каб. 211, тел. 52-13-11, або за електронною адресою if.osvita.mvk@gmail.com.».