У Франківську шукають орендаря для приміщення на Вічевому майдані


В Івано-Франківську місцева влада має намір передати в оренду кілька комунальних об’єктів. Відповідне оголошення з’явилося на сайті виконавчого комітету.

Зокрема, орендарям пропонуються нежитлові приміщення розташовані на першому поверсі в будинку на вулиці Василя Стуса,7.  Їх площа становить 76,8 кв. м. Вартість об’єкта оренди складає 433 197 гривень. Максимальний термін оренди - на 2 роки 11 місяців. Приміщення призначенні для використання під перукарню, пише Побудовано.

Вулиця Стуса,7

Наступними йдуть нежитлові приміщення розташовані в будівлі Івано-Франківського міського клінічного пологового будинку, за адресою вулиця Чорновола, 49. Їх площа складає 26,1 кв. м. Вартість об’єкта оренди становить 211 560 гривень. Максимальний термін оренди - на 2 роки 11 місяців. Приміщення призначенні для використання під кімнату урочистої виписки новонароджених з фотографуванням та відеозйомкою.

Вулиця Чорновола, 49Результат пошуку зображень за запитом

Останніми у списку зазначені приміщення, що розташовані на першому поверсі в будинку по вулиці Незалежності, 7. Їх площа становить 60,75 кв. м. Вартість об’єкта оренди складає 1 210 700 гривень. Максимальний термін оренди - на 2 роки 11 місяців. Приміщення призначенні для розміщення торгівельного об’єкту з продажу непродовольчих товарів без права продажу товарів підакцизної групи. Зокрема, у цьому ж будинку розміщується Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою.

Вулиця Незалежності, 7

 

Довідково:

Заяви про оренду зазначених об'єктів приймаються протягом за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Леся Курбаса, 2, перший поверх. У разі надходження двох і більше заяв на один об'єкт оренди орендодавець оголосить конкурс на право його оренди. За додатковою інформацією слід звертатися у робочі дні та години у відділ оренди Управління комунального майна Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради  за адресою: вул. Леся Курбаса, 2,  перший поверх, або за тел. 53-26-15, 55-21-06.