У Франківську стартує шостий футбольний турнір пам’яті Богдана Дебенка


З 16 по 18 серпня, в Івано-Франківську пройде VI традиційний футбольний турнір пам’яті відомого на Прикарпатті футболіста та тренера Богдана Дебенка.

В цьогорічному турнірі, що проходитиме в обласному центрі Прикарпаття три дні, традиційно візьмуть участь вісім команд. В VI турнірі за головний трофей змагатимуться команди:  СДЮСШОР «Прикарпаття» (2004 та 2005р.н.), ДЮСШ-3 та ДЮФК «Ніка-05» (всі Івано-Франківськ); ФК «Львів»; ФК «Атлет» із Києва та ФК «Надія» з Копиченців, що на Тернопіллі, пише “Репортер“.

Урочисте відкриття турніру заплановане у четвер, 16 серпня, на стадіоні «Гірка» о 14:30.

Після церемонії відкриття команди зіграють перші матчі у груповому турнірі, який триватиме два дні. Традиційно на турнірі пам’яті Богдана Дебенка команди поділенні на дві групи: «А» – ФК «Надія», СДЮСШОР «Прикарпаття» І, ФК «Атлет» та ДЮСШ-3 змагатимуться на стадіоні «Наука» ім. Романа Микитюка, а команди групи «Б» – ФК «Львів», «Буковина», СДЮСШОР «Прикарпаття» ІІ та «Ніка-05» свої матчі проводитимуть на стадіоні «Гірка».

Команди, що займуть перші місця у своїх групах  – змагатимуться у фіналі, другі команди у групі зійдуться у матчі за третє місце. Відповідно треті команди за підсумками групового етапу зіграють за п’яте, а четверті – за сьоме місце.

Матчі за третє місце та фінал відбудуться на стадіоні «Гірка», у суботу, 18 серпня. Матч за третє місце заплановано провести о 10:00, а фінальний – о 11:20. На завершення фінального матчу відбудеться нагородження переможців, призерів та лауреатів турніру.

У попередні роки переможцями турніру двічі були команди СДЮСШОР «Прикарпаття» у 2014 та 2015 роках. По разу -луцька «Волинь» (2013), «BRW-BIK» із Володимира Волинсько та минулого року «Буковина» із Чернівців.