У Франківську відкрилась виставка картин Андрія Єфіменка


Магічно та кольорово… Дворики, провулки та будинки Івано-Франківська набули нових фарб та загадковості. На унікальних картинах Андрія Єфіменка. Художник створив серію робіт у техніці олійного живопису. Під назвою «Закутки». Він переконаний, саме “неценрові” провулки якнайкраще розкривають характер міста.

Саме авторська фантазія зробила картини особливими, визнає Андрій Єфіменко. У такий спосіб автор наситив їх енергією та настроєм, пише ТРК Вежа.

Андрій Єфіменко фіксує місто не лише заради творчості. Його картини – це своєрідне послання для людей та влади. Художник хоче привернути увагу громадян до проблеми занепаду та нищення історичних споруд. Адже, останні роки Івано-Франківськ масово забудовують сучасними багатоповерхівками. Замість того, аби відновлювати автентичні будинки …

Син художника Олесь непокоїться, що молодь не зрозуміє глибоку ідею картин. І сприйме роботи поверхнево.

Втім, усі точно оцінять художній талант. І кожен в картинах знайде щось для себе. Адже оригінальні роботи Андрія Єфіменка порушують далеко не одне питання. Зокрема, вони спонукають вивчати та розгадувати місто. І навіть змінювати маршрути своїх прогулянок.

У подальших намірах художника – створити ще не одну магічну картину. Про особливі закутки Івано-Франківська.