У Франківську визначили, хто ремонтуватиме приміщення "Руху"


Управління капітального будівництва через систему електронних закупівель Рrozorro визначило підрядника, що відремонтує приміщення стадіону «Рух».

Тендерний комітет визнав переможцем єдиного часника торгів - товариство з обмеженою відповідальністю «Карпатська будівельна компанія». При очікуваній вартості в 1 385 000 грн, пропозиція учасника становить 1 342 916, 40 грн. пише Побудовано.

Договір між підрядником та УКБ був підписаний 26 липня, а вчора його опублікували на сайті Рrozorro.

Термін виконання робіт – включно до 30 вересня 2017 року.

 

Нагадаємо, про проведення допорогової закупівлі робіт з капітального ремонту приміщень стадіону «Рух», по вулиці Чорновола, 128, УКБ оголосило на початку липня.

 

Допороговими вважаються закупівлі до 200 тис грн на рік для товарів та 1,5 млн грн для робіт. При цьому не виключається, що на торги може надійти тільки одна пропозиція.

 

Переможець аукціону «Карпатська будівельна компанія» зареєстрована у 2012 році. Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру юридичних осіб. Засновником та діючим керівником фірми зазначений Шелист Юрій Петрович. Компанія здійснює діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, займається будівництвом житлових та нежитлових будівель, виготовленням виробів з бетону, тощо. Статутний капітал становить 1000 грн.

Сам Юрій Шелист є керівником та засновником підприємство «Елітгарантбуд», яке за останній рік отримувало чимало підрядів в УКБ, комунальному департаменті, департаменті освіти і навіть в департаменті культури Івано-Франківської міської ради.