У Франківську з "бардачка" буса вкрали 58 тисяч гривень


Під час розвантаження товару біля одного із магазинів, що в Івано-Франківську, із кабіни водія пропало 58 тисяч гривень. Чоловік не зачинив кабіну, тож наслідки необережності, як то кажуть, не забарилися.

Поліція розшукує зловмисників. Таких і подібних прикладів чимало різниця у  сумі та вартості викраденого, пише прес-служба обласного управління Нацполіції.

Водій фірми з виготовлення та доставки меблів привіз товар в один із франківських магазинів. Учора в період часу із 13.45 до 14.00, а це біля п’ятнадцяти хвилин шофер розвантажував мікроавтобус «Мерседес». При цьому кабіну залишив відчиненою. Невідома особа, скориставшись безпечністю водія та його відсутністю, викрала із «бардачка» 58 000 гривень. Із цим повідомленням чоловік звернувся до поліції.

Цього ж дня із подібними повідомленнями до поліції звернулося ще кілька жителів обласного центру. У одному випадку чоловік заявив про крадіжку із автомобіля ноутбука «Ашер», якого залишив у салоні легковика на видномумісці, а автомобіль у дворі будинку. Зловмисник, побачивши ноутбук, шляхомрозбиття переднього пасажирського вікна дверцят автомобіля, проник досалону та викрав його.

Наступний потерпілий автовласник повідомив, що невідома особа, шляхомпідбору ключа до замка автомобіля проникла у салон та із «бардачка»викрала гаманець, у якому знаходилося 4150 гривень.

За фактами крадіжок поліція розпочала кримінальні провадження. Протеправоохоронці звертаються із застереженням до власників автомобілів бути більш обачними: не залишати в транспортних засобах значні кошти,документи чи інші цінні речі. Навіть якщо ви виходите із автомобіля на кілька хвилин, обов’язково зачиняйте дверцята на ключ. Пам’ятайте, такі злочини легше попередити, аніж розшукати злочинців.