У Франківську за понад мільйон відремонтують фасад музичної школи


Департамент культури міськради визначив переможця з капітального ремонту фасаду дитячої музичної школи №2 на вулиці Січових Стрільців, 88а.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель Prozorro, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

У торгах брали участь чотири учасники. ТОВ «Вігос» з пропозицією 978 тис 999 грн, ФОП "Новіков Ігор Альбертович" з ціною 979 тис грн, ТОВ "КАРПАТСЬКА БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ" – 1 млн 185 тис грн. та ФОП Краснецький Михайло Михайлович – 1 млн 187 тис 500 грн. Однак до торгів дійшли тільки три учасники.

Відтак за протоколами відкриття, дитячу художню школу за найвижчою ціною 1 млн 185 тис грн зобов’язалося відремонтувати ТОВ "КАРПАТСЬКА БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ". Пропозиції двох інших учасників тендерний комітен відхилив через невідповідність тендерній документації.

Відремонтувати фасад музичної школи повинні до 31 жовтня цього року.

«Карпатська будівельна компанія» зареєстрована у 2012 році. Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру юридичних осіб. Засновником та діючим керівником фірми зазначений Шелист Юрій Петрович. Компанія здійснює діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, займається будівництвом житлових та нежитлових будівель, виготовленням виробів з бетону, тощо. Статутний капітал становить 1000 грн.