У Франківську затримали юнака, який напав на чоловіка і проломив йому голову


Подія сталася нещодавно у Івано-Франківську по вул. Івасюка біля магазину «Мрія». За підозру в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень затримано місцевого юнака.

Потерпілого, 27-річного мешканця одного із сіл Тлумаччини, відразу було госпіталізовано до лікарні. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

У ході слідчих (розшукових) заходів правоохоронці отримали обґрунтовані докази підозрювати у вчиненні кримінального правопорушення молодого жителя обласного центру. З’ясовано, що зловмисник, діючи умисно, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій, безпідставно наніс потерпілому удар в голову, в результаті чого спричинив тілесні ушкодження, а саме: черепно-мозкову травму, забій головного мозку із стисненням, перелом кісток черепа та ін., які відносяться до тяжких тілесних ушкоджень та є небезпечними для життя.

Зловмиснику оголошено про підозру. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального Кодексу України (умисні тяжкі тілесні ушкодження). За скоєне санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області/