У Франківську знову горять ліфтові шахти


За минулу добу на Прикарпатті зареєстровано 32 пожежі, з них 22 сухої трави. Про це повідомляє управління ДСНС в області.

Зокрема, 8 квітня о 07:08 в селі  Уторопи Косівського району сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено стіну в житловій кімнаті. Причина виникнення пожежі встановлюється.

8 квітня о 10:04 в місті Тисмениця на вулиці Вільшанецька виникла пожежа в господарській будівлі. Вогнем знищено відходи хутра та шкіри. Причина виникнення пожежі встановлюється.

8 квітня о 15:44 в селі Казанів Коломийського району горіла господарська будівля. Вогнем пошкоджено перекриття та стіни будівлі, знищено 1 тонну грубих кормів. Причина виникнення пожежі встановлюється.

8 квітня о 16:25 в місті Надвірна на вулиці Руднєва сталася пожежа в недіючому гаражному приміщенні. Вогнем пошкоджено пінопластову коробку від холодильника, закопчено стіни. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

8 квітня о 17:16 в місті Івано-Франківськ на вулиці Молодіжна виникла пожежа в ліфтовій шахті першого під’їзду дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено розподільну коробку та електропровода в ліфтовій шахті на 8-му поверсі житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

8 квітня о 18:04 в місті Івано-Франківськ на вулиці 24 серпня сталася пожежа в ліфтовій шахті дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено розподільну коробку та електрокабеля в ліфтовій шахті між 7 та 8 поверхами житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

9 квітня о 01:18 в місті Яремче на вулиці Богдана Лепкого горів автомобіль «Volkswagen T5» з причепом. Вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля, причеп. Причина виникнення пожежі встановлюється.

9 квітня о 02:32 в селищі  Брошнів-Осада Рожнятівського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено стіну будівлі. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

9 квітня о 02:23 в селі Кропивник Долинського району сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю будівлі, дві житлові кімнати, речі домашнього вжитку, пошкоджено три житлові кімнати. Причина виникнення пожежі встановлюється.

За минулу добу рятувальники Прикарпаття 22 рази виїжджали на гасіння пожеж сухої трави в містах Івано-Франківськ, Надвірна, Калуш, Тисмениця, Снятин та на території Івано-Франківської міської ради, а також в Надвірнянському, Долинському, Калуському, Рожнятівському, Тлумацькому, Снятинському, Богородчанському та Коломийському районах.