У Галицькому районі збудуть нові водопровідні мережі


Забезпечення галичан якісною питною водою є одним із пріоритетних для районної влади.
 У зв’язку з цим заплановано будівництво нових водопровідних мереж, що дозволить позитивно вирішити дане проблемне питання.

Проект буде реалізовуватися в рамках Декларації соціального партнерства між ПАТ "ДТЕК Західенерго", містом Бурштин та Галицьким районом. Днями в райдержадміністрації відбулося засідання робочої групи, на якій розглядалися технічні питання реалізації проекту.

У ході зустрічі обговорено виготовлення техніко-економічного обґрунтування та проектно-кошторисної документації на реконструкцію водозабору в місті Галичі та будівництво водопровідних мереж з метою забезпечення централізованим водопостачанням ряду населених пунктів району. Зокрема, міста Бурштин, сіл Поплавники, Демешківці, Придністров’я, Німшин, Слобідка Більшівцівська, Бовшів, Задністрянське та селища Більшівці. Враховано можливість подальшого підключення гілки водогону в напрямку населених пунктів Тустань, Дубівці, Лани, Маріямпіль. Прийнято рішення на стадії розробки ТЕО включити до проекту також села Різдв’яни та Старий Мартинів.